Δράσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 1ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2021

Δείτε παρακάτω τις (εξ αποστάσεως) δράσεις που ετοιμάζουμε για το 1ο τρίμηνο του 2021.

 

Τον Ιανουάριο 12 και 19/1, 6:30-8:00 μ.μ. με τη βοήθεια της πολύτιμης συνεργάτριας του Γραφείου μας Κωνσταντίνας Σαββαΐδη οργανώνουμε δύο «σεμινάρια» εξοικείωσης με την πλατφόρμα ZOOM που χρησιμοποιούμε για διαδικτυακές συναντήσεις. Έτσι ελπίζουμε να διευρύνουμε τον κύκλο των μελών μας που θέλουν να συμμετέχουν σε συναντήσεις εξ αποστάσεως. Τα σεμινάρια για τα μέλη των Φίλων προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ. Για τα μη μέλη το κόστος θα είναι 10€ ανά ημέρα. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η δήλωση συμμετοχής στο info@filoi-gnhm.gr ή τηλεφωνικά στο 210-8083289, 10:00-13:00, μέχρι την Παρασκευή 15/1.

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ώρα 6:30-8:00 μ.μ., η κλινική ψυχολόγος κυρία Μάνια Βιδαλάκη θα συζητήσει μαζί μας με θέμα: «Συναισθηματικές δυσκολίες την περίοδο της Πανδημίας». Σας προσκαλούμε λοιπόν να ανταμώσουμε διαδικτυακά. Φορέστε τα καλά σας σαν να ερχόσασταν στους Αμμωνίτες, και ελάτε μπροστά από τις οθόνες σας. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί και τις ερωτήσεις σας προς την κ. Βιδαλάκη.

Τον Φεβρουάριο, Φίλες και Φίλοι ετοιμαστείτε…ξεκινάμε! ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ … αλλά όχι οποιασδήποτε φωτογραφίας, ούτε «βουβής» φωτογραφίας. Πρέπει να προέρχεται από δράση των Φίλων (όπως εκδρομή, επίσκεψη, κοινωνική συνάντηση, παζάρι κ.ά.) και να έχει έναν ταιριαστό υπότιτλο (slogan). Θα δοθούν βραβεία ανά κατηγορία και τα έργα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και στο περιοδικό. Ανατρέξτε στο αρχείο σας και στύψτε το μυαλό σας. Περιμένουμε τα έργα σας στο info@filoi-gnhm.gr μην ξεχάσετε το όνομά σας και στοιχεία επικοινωνίας. Λεπτομέρειες θα σταλούν αργότερα.

 

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. η συγγραφέας Καρολίνα Μέρμηγκα θα συζητήσει μαζί μας για το βιβλίο της «Κάτι κρυφό μυστήριο».

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε: «…χρειάζεται και κάποιος να πεθάνει. Για να μπορούν να λένε, μετά (οι Έλληνες), ότι αυτός ο κάποιος ήταν ο πιο καλός».
Το βιβλίο με σπάνια τεκμηρίωση, έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Ιωάννη Καποδίστρια, αλλά αναφέρεται επίσης και σε άλλα ιστορικά πρόσωπα της εποχής.
Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε κι εμείς στον εορτασμό της επετείου του 1821.

 

Την Τρίτη 9 Μαρτίου στις 6:30 θα γίνει η τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών

και ο απολογισμός του 2020.

Εδώ θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Φωτογραφίας

και θα δοθούν τα βραβεία.

 

Δεκέμβριος 2022
Ιανουάριος 2023
Φεβρουάριος 2023
Δεν βρέθηκε δράση.