Δράσεις

Προσεχείς δράσεις

 

Δείτε πιο κάτω, τις εκδηλώσεις που σχεδιάζουμε από Φθινόπωρο, με κάθε επιφύλαξη.

 

Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2020

 

Δράσεις που προγραμματίζουμε μέχρι 31/12/20 σύμφωνα με όσα ισχύουν σήμερα:

 

ΤΡΙΤΗ 6/10

Πρώτη Τρίτη του μήνα, 6:30 το απόγευμα θα γίνει η μηνιαία μας συνάντηση στο café «Αμμωνίτες», Κέντρο ΓΑΙΑ, Όθωνος 100, Κηφισιά. Θα ενημερωθούμε για τις δράσεις και τις εξορμήσεις της νέας σαιζόν και θα πάρουμε τις συμμετοχές σας. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10

Λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, σας ενημερώνουμε πως η αυριανή μας ξενάγηση στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), αναβάλλεται προς το παρόν.
Θα σας ενημερώσουμε εκ καιρώ για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της επίσκεψής μας.
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11

Λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η ξενάγηση στην Αθήνα την Κυριακή 1/11, σε συνεργασία με το Melodrakma, δυστυχώς αναβάλλεται. Θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για πιθανή νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ξενάγησης.

ΤΡΙΤΗ 3/11

Ώρα 6:30 μ.μ. η μηνιαία μας συνάντηση στο café Αμμωνίτες «Το Μουσείο πάει στο Σχολείο με μια Βαλίτσα». Η Άννα Κ-Μ θα παρουσιάσει λίγα ενδιαφέροντα μέρη από τις 5 Μουσειοβαλίτσες των Φίλων και θ’ ακολουθήσει κουίζ με τους συμμετέχοντες. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/11

Ξενάγηση στον τελευταίο φυσικό υγροβιότοπο της Αττικής με τη μεγάλη ποικιλία φυτών, πτηνών και θηλαστικών τον Εθνικό Δρυμό Σχινιά Μαραθώνα. Γεύμα στην περιοχή και επιστροφή το απόγευμα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

ΤΡΙΤΗ 1/12

Ώρα 6:30 μ.μ. στο café «Αμμωνίτες» θα γίνει η μηνιαία μας συνάντηση με θέμα που θ’ ανακοινωθεί αργότερα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/12

Θα γίνει η δεύτερη της σειράς θεματικών περιηγήσεων σε συνεργασία με την «Melodrakma«, στην Ελευσίνα. Λεπτομέρειες εν καιρώ. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12

Επίσκεψη-ξενάγηση από την κ. Βιργινία Ματσέλη, στο «Νήμα» πρώην εργοστάσιο υφαντουργίας της οικογένειας Μέντη και νυν παράρτημα του Μουσείου Μπενάκη.

 

Σε όλες μας τις εκδηλώσεις θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 
Οκτώβριος 2021
Δεν βρέθηκε δράση.